WineWorld Finland

Wineworld Finland / WineWorld Finland

Tervetuloa!

Wineworld Finland on kokenut toimija Suomen alkoholijuomamarkkinoilla, ja henkilökuntamme on työskennellyt pitkään alalla. Maahantuomiamme viinejä on saatavilla Alkon valikoimissa sekä Anoran ravintolamyynnin kautta.

Innovatiivisuus sekä suuri rakkaus viinejä kohtaan on avainsanojamme, ja valikoimastamme löytyy jokaiselle viininystävälle viinejä nautittaviksi hintaluokasta riippumatta. Tunnemme markkinat, trendit ja suomalaisen kuluttajan makutottumukset sekä tiedämme mistä suomalainen pitää. Laaja verkostomme ympäri maailman auttaa meitä myös löytämään vannoutuneelle vinofiilille sen viinin ”jota kellään ei ole”.

Yhteistyökumppanimme viinimaailmassa ovat usein perheyrityksiä ja pientuottajia, mutta se ei ole ainoa kriteeri. Uskomme vahvasti siihen, että myös suuri on kaunista. Voit olla viininystävä vaikka kotikaapistasi löytyy vain alle 10 euron viinejä tai lempiviinisi on valmistettu isossa tehtaassa. Arvot ja niiden näkyvyys yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa on se, joka ratkaisee.

Ympäristö

 

Meille on tärkeää, että viinintuottajamme välittävät ympäristöstä ja ymmärtävät toimintansa vaikutukset. Ympäristöä kunnioittavat viljelys-ja tuotantomenetelmät ovat olennaisia tuottajillemme, koska viininviljelyssä ilmastonmuutos näkyy jo vahvasti ja sen vaikutus on huolestuttavaa; esimerkiksi kuivuus, maastopalot, lämpötilan nousu, myrskyt ja muut ympäristökatastrofit pahenevat ilmastonmuutoksen myötä.

Viinitarha on parhaimmillaan kun se elää, on osana ihmisiä, yhteisöä ja on tuottava, jotta ihmiset sen ympärillä voivat elää arvokasta elämää. Kiinnitämme huomiota siihen miten tuottajat kohtelevat ja välittävät työntekijöistään sekä miten he ajattelevat tekojensa ja toimintansa vaikutuksesta ympäristöön. Välittäminen – se on avainsanamme.

Olemme vahvasti sitoutuneet Alkon tavarantoimittajina BSCI-vastuulliseen ostotoimintaan ja siihen liittyviin vaatimuksiin. https://www.alko.fi/alko-oy/tavarantoimittajille/vastuullisuus-ja-tasapuolisuus/vastuullisuus/vastuullinen-ostotoiminta

Wineworld Finlandin tuotteet ovat saatavilla ravintolamyyntiin Anora myyntitiimin kautta.

Olemme osa Anoraa, joka on johtava viinien ja väkevien alkoholijuomien bränditalo Pohjoismaissa sekä vastuullisuuden edelläkävijä alallamme maailmanlaajuisesti. Anora muodostui, kun kaksi Pohjoismaiden johtavaa viinien ja väkevien alkoholijuomien bränditaloa – Altia and Arcus – yhdistyivät syyskuussa 2021.

Teemme työtä yhdessä tuottajien ja heidän edustajien kanssa monin tavoin. Joskus kehitämme uutta konseptiviiniä markkinoille tai mietimme mille asiakkaalle tämä muutaman laatikon erä olisi sopiva. Kaikki teitä varten.

Myynti

Ravintolamyynnin tilaukset ja asiakaspalvelu asiakaspalvelu@anora.com

Logistiikka

Hallinto ja talous

Nina Witikka

Director, Wines
info@wineworld.fi

Jani Riski

CEO
info@wineworld.fi