WineWorld Finland

Wineworld Finland / WineWorld Finland

Tervetuloa!

Wineworld Finland on kokenut toimija Suomen alkoholijuomamarkkinoilla jonka henkilökunta on työskennellyt pitkään alalla. Maahantuomiamme viinejä on saatavilla Alkon valikoimissa sekä Vingruppen Finland Oy:n kautta ravintolamyynnissä ja mm. Viking Linen valikoimassa.

Innovatiivisuus sekä suuri rakkaus viinejä kohtaan on avainsanojame, ja valikoimastamme löytyy jokaiselle viininystävälle viinejä nautittaviksi hintaluokasta riippumatta. Tunnemme markkinat, trendit ja suomalaisen kuluttajan makutottumukset ja tiedämme mistä suomalainen pitää. Laaja verkostomme ympäri maailman auttaa meitä myös löytämään vannoutuneelle vinofiilille sen viinin ”jota kellään ei ole”.

Yhteistyökumppanimme viinimaailmassa ovat usein perheyrityksiä ja pientuottajia, mutta se ei ole ainut kriteeri. Uskomme vahvasti siihen, että myös suuri on kaunista. Voit olla viininystävä vaikka kotikaapistasi löytyy vain alle 10 euron viinejä tai lempiviinisi on valmistettu isossa tehtaassa. Arvot ja niiden näkyvyys yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa on se, joka ratkaisee.

Toimimme saman katon alla myyntiorganisaatiomme Vingruppen Finland kanssa. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli haluat lisätietoja viinin saatavuudesta.

Ympäristö

 

Meille on tärkeää, että viinintuottajamme välittävät ympäristöstä ja ymmärtävät toimintansa vaikutukset. Ympäristöä kunnioittavat viljelys-ja tuotantomenetelmät ovat olennaisia tuottajillemme, koska viininviljelyssä ilmastonmuutos näkyy jo vahvasti ja sen vaikutus on huolestuttavaa; esimerkiksi kuivuus, maastopalot, lämpötilan nousu, myrskyt ja muut ympäristökatastrofit pahenevat ilmastonmuutoksen myötä.

Viinitarha on parhaimmillaan kun se elää, on osana ihmisiä, yhteisöä ja on tuottava, jotta ihmiset sen ympärillä voivat elää arvokasta elämää. Kiinnitämme huomiota siihen miten tuottajat kohtelevat ja välittävät työntekijöistään sekä miten he ajattelevat tekojensa ja toimintansa vaikutuksesta ympäristöön. Välittäminen – se on avainsanamme.

Olemme vahvasti sitoutuneet Alkon tavarantoimittajina BSCI-vastuulliseen ostotoimintaan ja siihen liittyviin vaatimuksiin. https://www.alko.fi/alko-oy/tavarantoimittajille/vastuullisuus-ja-tasapuolisuus/vastuullisuus/vastuullinen-ostotoiminta

Wineworld Finlandin tuotteet ovat saatavilla ravintolamyyntiin Vingruppen Finland Oy:n myyntitiimin kautta. Lue lisää Vingruppenin sivuilta: www.vingruppen.fi.

Olemme osa norjalaista Arcus-konsernia, johon kuuluu lisäksemme yrityksiä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Arcus ASA tytäryhtiöineen on pohjoismaiden suurimpia toimijoita, jonka toiminta-ajatus on lähettää parhaat pohjoismaiset alkoholit maailmalle ja tuoda maailman parhaat viinit meidän pohjoismaalaisten iloksi.

Sisaryhtiömme Ruotsissa, Wineworld Sweden Ab, on ainut pohjoismainen alkoholijuomatoimittaja, jolla on Fair For Life -sertifikaatti. Lue lisää: http://www.vingruppen.se/Wineworld/Hallbarhet/

Teemme työtä yhdessä tuottajien ja niiden edustajien kanssa monin tavoin. Joskus kehitämme uutta konseptiviiniä markkinoille tai mietimme mille asiakkaalle tämä muutaman laatikon erä olisi sopiva. Kaikki teitä varten.

Myynti

Petra Thorén, Toimitusjohtaja Vingruppen Finland +358 40 764 5462
Christian Mangold, myynti, Länsi-Suomi, +358 40 7267 402
Otto Sovelius, myynti, Etelä-Suomi, +358 440150111 ( fine dining & ruokaravintolat)
Tilaukset ja asiakaspalvelu+358 50 5752 897 tilaukset@vingruppen.fi

Tilaukset

tilaukset@vingruppen.fi, +358 50 367 6969

Logistiikka

Denise Lindlöf, Material Flow Controller
Timo Salminen, Material Flow Controller

Hallinto ja talous

Taina Laiho, Financial Manager, +358 50 367 6969
Lia Jokinen, Financial Assistant, +358 50 344 6623

Nina Witikka

CEO
info@wineworld.fi