WineWorld Finland

Wineworld Finland / WineWorld Finland

Tervetuloa!

Wineworld Finland on uusi mutta kokenut toimija Suomen alkoholijuomamarkkinoilla, jonka tekijät ovat alalla pitkään olleita. Maahantuomiamme viinejä on saatavilla Alkon valikoimissa sekä Vingruppen Finland Oy:n kautta ravintolamyynnissä sekä mm Viking Line valikoimassa.

Innovatiivisuus sekä suuri rakkaus viinejä kohtaan on avainsanojame ja valikoimassamme löytyy jokaiselle viininystävälle viinejä nautittaviksi. Hintaluokasta riippumatta. Tunnemme markkinat ja suomalaisen kuluttajan ja tiedämme mistä suomalainen pitää. Laaja verkostomme ympäri maailman auttaa meitä myös löytää vannoutuneelle vinofiilille sen viinin ”jota kellään ei ole”.

Yhteistyökumppanimme viinimaailmassa ovat usein perheyrityksiä ja pientuottajia, mutta se ei ole mikään kriteeri. Uskomme vahvasti siihen, että myös suuri on kaunista. Voit olla viininystävä vaikka kotikaapissa löytyy vain alle 10€ viini tai viini on valmistettu isossa tehtaassa. Arvot ja niiden näkyvyys yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa on se joka ratkaisee.

Toimimme saman katon alla myyntiorganisaatiomme Vingruppen Finland kanssa. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli haluat lisätietoja viinin saatavuudesta.

Ympäristö

 

Meille on tärkeää, että vinintuottajamme välittävät ympäristöstä ja ymmärtävät toimintansa vaikutukset. Ympäristöä kunnioittavat viljelys-ja tuotantomenetelmät ovat tärkeitä meidän tuottajille koska viininviljeyssä ilmastomuutos näkyy jo vahvasti ja sen vaikutus on huolestuttavaa; kuivuus, maastopalot, lämpötilan nousu, myrskyt jne.

Viinitarha on parhaimmillaan kun se elää, on osana ihmisiä, yhteisöä ja on tuottava jotta ihmiset sen ympärillä voi elää arvokasta elämää. Tärkeitä asioita meille ovat miten tuottajat kohtelevat ja välittävät työntekijöistään sekä miten he ajattelevat tekojensa ja toimintansa vaikutuksesta ympäristöön. Välittäminen – se on avainsanamme.

Olemme vahvasti sitoutuneet Alkon tavarantoimittajina BSCI-vastuulliseen ostotoimintaan ja siihen liittyviin vaatimuksiin https://www.alko.fi/alko-oy/tavarantoimittajille/vastuullisuus-ja-tasapuolisuus/vastuullisuus/vastuullinen-ostotoiminta

Wineworld Finland tuotteet on saatavilla ravintolamyyntiin Vingruppen.fi myyyntiimin kautta www.vingruppen.fi.

Olemme osa norjalaista Arcus-konsernia, johon kuuluu lisäksemme yrityksiä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Arcus ASA tytäryhtiöineen on pohjoismaiden suurimpia toimijoita, jonka toiminta-ajatus on lähettää parhaat pohjoismaiset alkoholit maailmalle ja tuoda maailman parhaat viinit meidän pohjoismaalaisten iloksi.

Sisaryhtiömme Ruotsissa, Wineworld Sweden Ab on ainut pohjoismainen alkoholijuomatoimittaja, jolla on Fair For Life reilun kaupan sertifikaatti. Katso http://www.vingruppen.se/Wineworld/Hallbarhet/

Teemme työtä yhdessä tuottajien ja niiden edustajien kanssa. Joskus kehitetään uutta konseptiviiniä markkinoille tai mietitään mille asiakkaalle tämä muutaman laatikon erä olisi sopiva. Kaikki teitä varten.

Myynti

Sari Rautio, myyntijohtaja, +358 40 3560 826
Christian Mangold, myynti, Länsi-Suomi, +358 40 7267 402
Jani-Pekka Hiltunen, myynti, Etelä-Suomi +358 50 516 6637 ( baarit, pubit)
Otto Sovelius, myynti, Etelä-Suomi, +358 440150111 ( fine dining & ruokaravintolat)
Tilaukset ja asiakaspalvelu+358 50 5752 897 tilaukset@vingruppen.fi

Tilaukset

tilaukset@vingruppen.fi, +358 50 367 6969

Logistiikka

Denise Lindlöf, Material Flow Controller, +358 50 340 994

Hallinto ja talous

Taina Laiho, Financial Manager, +358 50 367 6969
Lia Jokinen, Financial Assistant, +358 50 344 6623

Nina Witikka

CEO
info@wineworld.fi