Kuvaus
Viinissä on syvä, intensiivisen rubiininpunainen väri. Tuoksusta erottuu mustaherukkaa, karhunvatukkaa, lakritsia ja eleganttia tuhkaisuutta. Maku on hyvin runsas mutta raikkaan eloisa. Yltäkylläisen hedelmäistä viiniä ryhdittävät jäntevät tanniinit.
Viinin rypäleet on kerätty käsin tarhoilta, jotka sijaitsevat Andien juurella, Alto Maipon laakson parhailla savi-hiekka-soramailla. Ennen alkoholkäymistä rypäleitä on kylmämaseroitu 10 päivää 4 asteessa, jotta viiniin uuttuisi mahdollisimman paljon raikasta hedelmäisyyttä ja väriä. Alkoholikäyminen on tapahtunut ruostumattomissa terästankeissa, 28–29 asteessa. Kokonaisuudessaan maseraatio on kestänyt 14–22 päivää. Lopuksi viini on saanut kypsyä ranskalaisissa tammitynnyreissä 14 kuukautta. Malolaktinen käyminen on tapahtunut tynnyreissä luonnostaan.
Cabernet Sauvignon -rypäle vaatii vettä hyvin läpäisevää kasvumaata, joka myös sitoo kosteuden itseensä. Tällöin viinistä tulee eleganttia, tyylikkään tanniinista ja harmonista. Quillayes-viinitarhan maa, joka on 80-prosenttisesti hiekkaa ja 20-prosenttisesti savea, sopii täydellisesti Cabernet’lle. Cabernet Sauvignon tarvitsee myös lämpimän ilmaston kehittääkseen uniikin mustaherukkaisen ja mausteisen makunsa. Reilu ero päivä- ja yölämpötiloissa on tärkeää, jotta viiniin syntyy tasapainoinen hapokkuus. Läheinen joki kuljettaa tarhalle Andien viileitä tuulia, jotka pitävät lämpötilat päiväsaikaan kurissa. Tarhan sijainti korkealla takaa viileät yöt. Alto Maipon alue onkin Chilen paras terroir Cabernet Sauvignonille.