VignaPura Organic Primitivo

Rubiininpunainen. Tuoksu raikas, tummien kirsikoiden ja kevyesti kanelin sävyttämä. Täyteläinen, runsas hilloinen maku, jota ryhdittää pehmeät kehittyneet tanniinit. Täydellinen viini liharuokien ja tuhdimpien kasvisruokien, kuten munakoisoa tai juureksia sisältävien pataruokien pariksi.

Käyminen valikoiduilla hiivoilla kontrolloidussa lämpötilassa. Kypsytetty terästankeissa.

 

Kategoria: Avainsanat: ,
OSTA ALKOSTA Tulosta

Kuvaus

VignaPura-viinit ilmentävät luonnon  omien sääntöjen huomioimista viininvalmistuksessa. Etiketin onnenapilan neljä lehteä toimivat ohjenuorana viininteossa kuin elämässäkin: 1. Intohimo, 2. Onnellisuus, 3. Uhraus ja 4. Puhtaus.

VignaPura-viinien sisältö on merkityksellinen myös eettisesti, huomioimalla  vaikutukset niin terveyteen, ympäristöön kuin luontoon; jopa etiketti on tehty 100% kierrätetyistä materiaaleista.

Cinque Segni (suomeksi: viisi merkkiä) on tunnettu uniikeista ja ainutlaatuisista täysin Italiassa valmistetuista viinipulloista keraamisilla etiketeillä. Cinque Segni syntyi vuonna 2008 viiden ystävän intohimosta ja ideasta tuoda uutta loistoa viinitraditioon yhdistämällä kaksi arvostettua asiaa, joista Italia on kuuluisa: Viini ja taide.

Kauniit keraamiset etiketit ovat saaneet inspiraation yrityksen kotiseudun keraamisesta taiteesta.  Campagnian rannikkokaupunkien, kauniin Amalfin rannikon keraamiikasta kuuluisat kylät kuten Vietri Sul Mare pursuaa keramiikkapajoja, jotka jatkavat alueen tuhansien vuosien keramiikkaperinteit

Lisätiedot

alkoholi

13,5 %

alkon-valikoimassa

Kyllä

alkonro

alue

IGP Puglia

hapot

6,1

maa

Italia

makuprofiili

Mehevä & hilloinen

pakkauskoko

0,75 l

rypale

Primitivo

sokeri

10 g/l

tuottaja