Spier Discover White

9,50 

Erinomainen yleisviini joka ei jää liian kevyeksi. Lähes uskomaton hinnan ja laadun suhde.

Kategoria:
Tulosta

Kuvaus

Viilennetyt rypäleet puristettiin varoen ja jokaisen palstan rypäleet käytetään erikseen viiniksi. Lyhyt kypsyminen sakan kanssa toi hieman täyteläisyyttä viiniin. Ei tammitynnyrikypsytystä.
Hedelmäisessä, kuivassa viinissä on keltaomenaa, guavan ja päärynän vivahteita ja raikas sitruksinen taustamaku. Hintaansa nähden rakenteikas viini on tasapainossa trooppisten sävyjen ja raikkauden kanssa.

Spier on yksi Etelä-Afrikan vanhimmista viinitiloista, joiden historia juontaa juurensa vuoteen 1692. Useita palkintoja voittanut viinitila on edelläkävijä paitsi luontoa kunnioittavassa työssään, myös työntekijöidensä hyvinvoinnista välittävänä työnantajana.

Kellarimestari ja johtava viinintekijä Frans Smit on viinien menestyksen takana oleva mies. Hän on vastannut viininteosta Spierissä vuodesta 1995. Frans on vahvasti sitä mieltä, että viinin laatu alkaa viinitarhassa. Hänen mantransa on ”saada mahdollisimman paljon irti jokaisesta rypäleestä mahdollisimman vähän häiriötä vastaan”.

Spierin viinitila on yksi 29 maailman luonnon säätiön luonnonsuojelumestareista. Spierin viinitilalla on seuraavat sertifikaatiti; FSSC 22000, reilun kaupan, WIETA, luomu. Fair for life sertifikaatti varmistuu 2019. Sekä viinikellari ja ja maatila noudattavat integroidun viinin tuotannon (IPW) kriteerejä.

Lisätiedot

alkoholi

13 %

alkon-valikoimassa

Vain ravintolamyynnissä

alue

WO Stellenbosch

hapot

5,4 g/l

maa

Etelä-Afrikka

pakkauskoko

0,75 l

rypale

Chenin Blanc, Chardonnay

tuottaja