Solea Nero d’Avola Bio

Uutuusviini Sisilian Sambucasta, missä on pitkät perinteet luomuviljelyssä. Täällä uinuvassa maalaismaisemassa etelä-sisiliassa on aina eletty maata ja luontoa kunnioittaen, tehoviljelyä välttäen. Cantine Cellaron viljelijät ja viinilä käyttää 100% uusiutuvaa energiaa tuulivoimaloista tai aurinkokennoista.

Solea-viinit on tuotettu kestävästi; Pullonkaulan kapselista on luovuttu ja etiketin paperi sekä pakkauspahvi on 100% kierrätettyä ja FSC-sertifioitua. Pullon lasi 100% kestävästi tuotettua.

 

 

Kategoria: Avainsana:
Tulosta

Kuvaus

50% viinistä on kypsytetty tamitynnyreissä.

Täyteläinen, syvä rubiininpunainen väri. Tuoksussa kirsikkaa, yrttejä, lakritsaa, kahvia ja hieman kanelia. Tyylikäs ja tasapainoinen viini jossa on hyvä rakenne. Sopii erityisesti pasta- ja liharuokien sekä juustojen kanssa nautittavaksi.

Lisätiedot

alkoholi

13 %

alue

Sicily Nero d’Avola DOC

hapot

5,4 g/l

maa

Italia

pakkauskoko

0,75 l

tuottaja

rypale

Nero d'Avola

sokeri

7 g/l