Il Passo Verde

11,20 

Pienituottoisista tarhoista valitaan vain parhaat orgaaniset rypäleet. Erittäin pitkän käymisprosessin aikana hyödynnetään koko rypäleen kontaktia puristemehun kanssa jotta väriä, rakennetta ja aromeita saadaan mahdollisimman paljon. 6kk ajan 50% viinistä tynnyreissä, ja toinen puolisko betonitankeissa joissa malolaktinen käyminen tapahtuu. Tämän jälkeen pullotus jotta hedelmäiset maut säilyvät.

Väri on tumman rubiininen, aromit täynnä punaisia ja tummia hedelmiä mausteisten ja balsamisten sekä tammisten vihjausten kera. Tässä rotevassa tuotteessa on pitkä jälkimaku, valmis juotavaksi heti mutta kestää 8 vuotta säilytystä.

Sopii täydellisesti keskipitkään kypsytetyn juuston kanssa, kuten myös punaisen lihan, riistan sekä villisian kanssa.

Kategoria: Avainsanat: ,
Tulosta

Lisätiedot

alkoholi

13 %

alue

Sambuca di Sicilia

maa

Italia

pakkauskoko

0,75 l

rypale

Nero d'Avola

tuottaja