Kuvaus
Mosel on osa Saksan lämpimintä ilmastoaluetta. Joen läsnäolo, maaperän kyky varastoida lämpöä ja auringonvalon vaikutus vähentää vuotuisia lämpötilan vaihteluita sekä maksimoi photosynteesiä sallien viininviljelyn muuten niin viileällä alueella. Tämä sekt on valmistettu täysin kypsistä rypäleistä, jotka ovat kasvaneet meidän Lieserer Niederberg Heldenin ja Bernkastel Kueser Kardinalbergin viinitarhoilla.
Sato korjattiin käsin tarkasti valikoiden viinitarhojen eri osista. Rypäleet puristettiin hyvin kevyesti ja saivat jäädä maseroitumaan 24 tunniksi ennen lempeää puristusta. Viini sai käydä ensimmäisen kerran ruostumattomissa terästankeissa ennen toista perinteistä sampanjakäymistä. Viini sai kypsyä sakan kanssa useita kuukausia.