Dr. H. Thanisch Riesling Sekt- Brut

Miellyttävä ja aromaattinen tuoksu, jossa sekoittuu kypsiä valkoisia hedelmiä ruohoisiin aromeihin. Kevyt, mutta intensiivinen ja hyvä rakenteinen. Erittäin kuiva, ei dosagea, harmoninen kuohuviini jossa erittäin hienojakoiset kuplat ja moselille tyypillistä mineraalisuutta.

Upea aperitiivi. Osteriviini.

Mosel Fine Wines 90 P, Falstaff 90 P, Parker | Wine Advocate 87 P Meiningers Sekt Preis 86 P

Kategoria: Avainsanat: , , ,
OSTA ALKOSTA Tulosta

Kuvaus

Mosel on osa Saksan lämpimintä ilmastoaluetta. Joen läsnäolo, maaperän kyky varastoida lämpöä ja auringonvalon vaikutus vähentää vuotuisia lämpötilan vaihteluita sekä maksimoi photosynteesiä sallien viininviljelyn muuten niin viileällä alueella. Tämä sekt on valmistettu täysin kypsistä rypäleistä, jotka ovat kasvaneet meidän Lieserer Niederberg Heldenin ja Bernkastel Kueser Kardinalbergin viinitarhoilla.

Sato korjattiin käsin tarkasti valikoiden viinitarhojen eri osista. Rypäleet puristettiin hyvin kevyesti ja saivat jäädä maseroitumaan 24 tunniksi ennen lempeää puristusta. Viini sai käydä ensimmäisen kerran ruostumattomissa terästankeissa ennen toista perinteistä sampanjakäymistä. Viini sai kypsyä sakan kanssa useita kuukausia.

Lisätiedot

alkoholi

12 %

alkon-valikoimassa

Kyllä

alkonro

alue

Mosel

hapot

6 g/l

maa

Saksa

makuprofiili

Runsas & paahteinen

pakkauskoko

0,75 l

rypale

Riesling

sokeri

3,4 g/l

tuottaja