Kuvaus
Käsinpoimitut rypäleet valikoidaan tarkoin optimaalisen kypsyyden mukaan. Vuorokauden maseraation jälkeen kevyt puristus ennen alkoholikäymistä terästankeissa hiivoja tai entsyymejä lisäämättä. Käyminen on hidasta ja kestää 4-5 kuukautta. Käymisen jälkeen viini saa levätä sakan päällä muutaman kuukauden.
Viinin tuoksussa on kvittenin, päärynän ja yrttien aromeja. Tyylikäs ja kuiva kokonaisuus on intensiivinen ja moniulotteinen sekä mineraalinen ja hieman savuinen – tyypillinen kasvualustalleen.
Ruokasuositus: erinomainen yleisviini kalaruoille sekä vasikan-ja kanaruoille. Tuoreiden ostereiden ja simpukoiden sekä äyriäisruokien kanssa nautinnollinen.
Hyötyy varastoinnista, jolloin maku pehmenee ja rikastuu. Nuorena hyötyy dekantoimisesta.