Kuvaus
Rypäleet poimitaan käsin optimaalisessa kypsyydessä. Jokainen köynnös käydään läpi useaankin kertaan, koska kypsyminen vaihtelee palstan ja tarhan eri osissa. Vain kevyt puristus ja 24 tunnin maseraatio ennen varovaista puristusta. Alkoholikäyminen ilman lisättyjä hiivoja tai entsyymejä 4-5 kuukauden ajan viileässä ja hitaasti. Alkoholikäymisen jälkeen viini lepää sakan kanssa tynnyreissä usean kuukauden ajan jotta viini stabiloituu ja makuun saadaan monimuotoisuutta.
Tuoksussa on sitrusta ja trooppista hedelmää. Viinin on tyylikkään hienovarainen ja sen merkittävä mineraalisuus sekä pehmeä persikan ja seljankukan hienovarainen aromikkuus tekee viinistä erittäin nautittavan.
Ruokasuositus: sushi, osterit sekä grillattu tai höyrytetty valkolihainen kala. Erinomainen rapuviini.