Union Wine Company

Wineworld Finland / Union Wine Company

Union Wine Company – Oregonista kohtuuhinnalla laadusta tinkimättä

Oregon on tunnettu ”garage”-viineistään joilla on pieni saatavuus ja huikeat hinnat. Ryan Harms haluaa tehdä viinejä, joiden hinta ei huimaa mutta laatu kylläkin.

Union Winen tiimi kiinnittää tarkkaan huomiota yksityiskohtiin, jättää turhuudet pois ja pyrkii tehostamaan toimintaansa kaikessa. He ovat onnistuneet yhdistämään käsityöläishengen ja tehokkuuden. Nimessä Union kunnioittaa ja yhdistää Oregonin moninaisuutta, henkeä ja luonnetta, jota he rakastavat.

Lopulta viini on vain juoma, mutta se voi tulla osaksi jotain suurempaa. Se tuo ihmisiä yhteen aterian, juhlaan ja arkeen.

Vuorten ympäröimä Willamette Valley sijaitsee Oregonin osavaltiossa, USA:n länsirannikolla. Alue on viileämpi ja kosteampi kuin Kalifornia, ja sieltä on kotoisin monet USA:n parhaista ja kalleimmista Pinot Noir -viineistä. Alueen Pinot Gris -viinit ovat myös arvostettuja.

Riesling-rypäle on antanut Oregonissa tilaa muiden rypäleiden viljelyyn, mutta ei Union Wine Companyn tarhoilla. Tilan Rieslingien rypäleet ovat kotoisin yhdeltä vanhimmista tarhoilta, joka on istutettu jo vuonna 1968. Tämä tarhan hedelmä tuo syvyyttä ja monimutkaisuutta viiniin –  tuhoamatta tuoreutta.

Ravintolavalikoimamme Vingruppenin sivuilla.

Pvm

29th joulukuu 2017

Kategoria

Yhdysvallat