Terroir & Talents

Wineworld Finland / Terroir & Talents

Terroirs et Talents on kaupallinen yhdistys, joka koostuu useista perhetiloista Beaujolais’n ja Mâconnais’n välillä. Jokaisella tuottajalla on oma tuotemerkkinsä ja identiteettinsä, ja Terroirs et Talents toimii viinien myyjinä markkinoille.

Tuottajayhdistys syntyi ennen kaikkea kahden ihmisen, Hervé Dupondin ja Xavier Barbetin  ystävyydestä joilla molemmilla on pitkä historia viinien kanssa. Dupond- ja Barbet-perheiden juuret Beaujolais:ssa yltää vuosiin 1580 ja 1711.

2007 he perustivat yhdistyksen jakaakseen palveluita ja toimintatapoja tavoitteenaan tarjota asiakkailleen entistä tehokkaampaa palvelua ja laajempaa viinivalikoimaa. 8 vuotta myöhemmin Grégory Barbet liittyi projektiin samalla halulla, samalla filosofialla ja samoilla vakaumuksilla.

Yrityksen DNA:n muodostavat ihmiset, luonto ja inhimillisyys. Nämä arvot ovat ohjanneet toimintaa ja kehitystä ja kasvua kun yhteisöön on liittynyt enemmän samanhenkisiä tuottajia, synergiaetuja hakien. Me maahantuojina saamme mielenkiintoisia viinejä yhdestä paikasta ja voimme tarjota laajaa valikoimaa pientuottajien viinejä valikoimaamme alueelta joka on tällä hetkellä viinimaailman huulilla.

Yhdistys toimii yhdessä tuottajien kanssa köynnöksiä ja maaperää työstäen. Luonnonmukaiset menetelmät ovat kulmakivi tavoitteena saada paras sato mitä kasvupaikka suo. Tarkka seulanta, erillinen viininvalmistus palstoittain sekä alkuperää kunnioittava viininteko ovat avainasioita.

Jokainen tila säilyttää ainutlaatuisen identiteettinsä luomalla luonteeltaan vahvoja, tarkkoja, runsaita, elegantteja ja makuulle sopivia viinejä. Yhdessä tekeminen tarkoittaa myös työskentelyä samaan suuntaan, samassa sysäyksessä, keskustelua, jakamista ja toistensa auttamista korkealaatuisten viinien takaamiseksi.

Terroir & Talents tuottajien viinejä löydät Alkon valikoimasta sekä Anoran ravintolamyynnin kautta. Heidän rodukkaat ja laadukkaat Beaujolais Cru – viinit löytyy mm Alkon erikoiseristä 21.11.2022 alkaen

Terroir & Talents tuottajien viinejä Suomessa;

Les Enracinés alkuviinit ( vain ravintolamyynnissä)

Château de la Terrière

Vin Sauvage A Poil

Domaine de la Pirolette

Pvm

15th syyskuu 2022

Kategoria

Ranska

Tags

Beujolais, Bourgogne