Spier Vineyards

Wineworld Finland / Spier Vineyards

Kolme vuosisataa perustamisensa jälkeen Spier on yhä perheomisteinen viinitila. Sitä johtaa Enthovenin perhe, joka osti upeista viinitarhoista ja viljelysmaista koostuvan tilan vuonna 1993. Enthovenit haluavat säilyttää ja välittää viinitilan ainutlaatuisen perinnön tuleville sukupolville. Tämä näkyy Spierin liiketoiminnassa ja siinä, miten taloa johdetaan. Spier suojelee intohimoisesti ympäristöä ja tukee paikallisyhteisöjä ostamalla paikallisilta tuottajilta.

Spierin omistajat asuvat tilalla ja työskentelevät niin viininviljelyn, maatalouden kuin vapaa-ajan aktiviteettien parissa. Liiketoimintaa johdetaan yhdessä toimitusjohtaja Andrew Milnen kanssa. Vuosien saatossa tilan historiallisia rakennuksia on kunnostettu pieteetillä.

Spier tunnetaan uraauurtavasta ajattelustaan ja siitä, että se tekee asiat toisin. Ympäristö on spieriläisille sydämenasia sekä henkilöstön hyvinvointi. Spier tukee myös laajalti eteläafrikkalaisia taiteilijoita ja heidän työtään.

“Ostamalla Spierin viinin tuet Growing for Good -oppimishankkeitamme, joilla rohkaisemme paikallisia yhteisöjä positiiviseen muutokseen ja ympäristöstä huolehtimiseen. lue lisää ohjelmasta tästä

Viinit Alkon valikoimassa

Viinit Vingruppen-valikoimassa

Pvm

24th tammikuu 2020

Kategoria

Etelä-Afrikka