
Solo Passione lämmittää syysillassa
Syksy ja sadonkorjuuaika tekevät vääjäämättä tuloaan. Mikäpä sen mukavampaa kuin istua hehkuvan grillin ääressä illan hämärtyessä, odotellen herkkujen kypsymistä ja mieltä ja makunystyröitä lämmittävää viiniä hieman siemaillen. Tässä ajankohtaan sopiva resepti, joka toimii joko sellaisenaan kevyenä ruokana tai maukkaana lisukkeena lihan, kanan tai makkaroiden kanssa.
Makupari Antiche Terre Solo Passione -viinin kanssa on testattu ja erinomaiseksi todettu. Isompi porukka täyttää lasinsa Antiche Terre Solo Passione Bibistä.
Lue lisää tuottajasta Antiche Terre
Helpot punajuuri-vuohenjuustonyytit
neljä annosta
kasvis, gluteeniton
noin kilo keitettyjä punajuuria
2 esikeitettyä maissia
2 tl sormisuolaa
1/4 tl mustapippurirouhetta
2 rkl silputtua tuoretta timjamia
150 g vuohen tuorejuustoa (esim. Chavroux)
- Ota folioarkista neljä reilua palaa.
- Kuori ja viipaloi keitetyt punajuuret. Jaa viipaleet folioarkeille. Leikkaa esikeitetyistä maisseista suikaleita ja pane maissipaloja punajuurien väliin. Sirottele kasvisten päälle suolaa, pippuria ja silputtua timjamia. Nosta jokaiseen nyyttiin päällimäiseksi ruokalusikallinen tuorejuustoa. Nosta alumiinifolion reunat yhteen ja sulje nyytit.
- Kypsennä nyyttejä grillissä noin 15 minuuttia tai 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoa kasvisruokana tai grilliruoan lisänä.
Ohje & kuvat: Tiina Rantanen